Belanger's insta-KLEEN® är en tvättgata för höga volymer som är konstruerad för kontinuerlig tillförlitlig prestanda. Oavsett om du erbjuder fordon för uthyrning, leasing eller försäljning, kommer Insta-Kleen's ® snabba, överlägsna tvättresultat att hålla vackra. Byggd för tung användning, optimal snabbhet och enkelhet i installationen, ger Insta-Kleen ® maximal prestanda för varje tvätt.

Vi använder bara de bästa materialen, som flygplansaluminium, högdensitets plast, och ”state-of-the-art” elektronik för att se till att din tvätt är igång när du behöver det. Insta-Kleen ®-systemet kan enkelt hantera stora fordonsflottor med konsekvent pålitligt resultat varje gång.

Som i alla Belanger tvättsystem, så är Insta-Kleen ® konstruerad kring en mycket flexibel tvättkonfiguration som gör att du som kund, att bygga den tvättlösning som bäst motsvarar dina behov.

 

I själva verket är det enkelt att lägga till en transportör, extra tvättkomponenter, torkar eller kemiska applikatorer för att ytterligare utöka dina alternativ. Gör din investering till en extra intäktskälla och få överhanden över dina konkurrenter
.

Ladda ner broschyr