Enduro60Image1.jpg

Belanger's Enduro Class 60 ™ är ett högkvalitativt tunneltvättsystem, med medel linjehastighet. Enduro Class 60 är ett mångsidigt system som levererar maximal rengöring i ett flexibelt biltvättsystem, med mjuk trasa. Byggd för att passa in även i de mindre tvättahallarna, har Enduro Class 60 samma smarta design och robusta redskap som finns i alla våra fordonstvättar. Med sin unika överkomliga prisnivå och lång livscykel, passar Enduro Class 60 väldigt bra för dem som vill erbjuda en professionell tvättunnel, i en kompakt anläggning.


Tillverkade med endast de främsta materialen, t ex flygplansaluminium, högdensitets plast, och ”state-of-the-art” elektronik, så är Belangers tvättar hållbara och driftskostnaderna låga. Minimalt underhåll och nära noll driftstopp i kombination med förmågan att tvätta 50-80 bilar per timme gör Enduro Class 60 till ett av de mest lönsamma tvättsystemen i branschen.

Och som med alla Belanger tvättsystem, är Enduro Class 60 konstruerad kring en mycket flexibel konfigurationsmodell som gör att du som kund, kan bygga den tvättlösning som bäst motsvarar dina behov. I själva verket är det lätt att lägga till ytterligare komponenter för tvätt eller kem, för att din tvätt med fler alternativ.

Enduro Klass 60 ... ger dig den kraft och flexibilitet du behöver för stor tid succé!

 

Ladda ner broschyr

enduro_60_logo.gif